Print This Page

Peuterspeelzaal

Peuterspeelzaal Wiuwert-Britswert

Vanaf 2 jaar zijn peuters welkom op de peuterspeelzaal. Hier kunnen de peuters lekker spelen, leren ze omgaan met leeftijdgenootjes en is er aandacht voor de ontwikkeling. Een voorbereiding op de basisschool.
Is jullie peuter bijna twee? Dan kun je hem of haar alvast opgeven voor de peuterspeelzaal!! In onze dorpen Britswert en Wiuwert wordt de peuterschool uitgevoerd door de Stichting Welzijn Middelsee. De peuterschool maakt gebruik van de ruimte van basisschool “de Pikeloer” in Wiuwert. Er zijn twee dagdelen. Woensdagochtend en vrijdagmiddag. Woensdagochtend draait de peutergroep deels mee met het ochtend programma van de kleuters. Echter wel met de eigen peuterleidster. Op vrijdagmiddag hebben de peuters het kleuterlokaal geheel tot hun beschikking. De vrijdagmiddag groep is dan ook de instroomgroep voor nieuwe, jonge peuters. Bij voldoende plaats kan er gebruikt gemaakt worden van beide dagdelen.

Op de peuterspeelzaal wordt gewerkt met vaste gediplomeerde leidster en vrijwilligster die over een Verklaring Omtrent Gedrag beschikt.. De leidster krijgt ondersteuning van een vrijwilligster, wanneer groep groter is dan 8 peuters.

Op de website van Stichting Welzijn Middelsee vindt u uitgebreide informatie over onze organisatie en werkwijze. Heeft u vragen of wilt u een keer langskomen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Leidster: Maya Bonnema Manager peuterspeelzalen: Ria Maurits 058 2575220 www.welzijnmiddelsee.nl/peuters Klik hier voor het inschrijfformulier. http://www.welzijnmiddelsee.nl/peuters/inschrijfformulier/

Wij hopen dat uw kind een prettige en leerzame tijd bij een van onze peuterspeelzalen zal doorbrengen.